دغدغه تربیت
در عصر امروز با توجه به پیشرفتی که در علم روانشناسی و تربیت کودک ایجاد شده، پدر و مادر ها نسبت به اهمیت تربیت آگاه تر شدن و به همین خاطر دغدغه های زیادی درباره ی تربیت فرزندشون دارن که معمولا این دغدغه ها در یکی از این دو دسته سوال قرار میگیره:
سوال هایی که جزئی هستن، درباره ی مسائل و نگرانی هایی که توی رابطه شون با کودک وجود داره مثلا، وقتی بچه لجبازی میکنه چیکار کنیم؟ چرا بچه ی من زیاد گریه میکنه؟ چه راه هایی برای تقویت مهارت کلامی کودک وجود داره؟ و…
دسته ی دوم سوال هایی کلی و عمیق تر با ماهیتی فلسفی هستن که به دنبال اخرین دستارود های علمی برای تربیت فرزندشون میگردن؛ سوال هایی مثل، از چه سنی تربیت کودک شروع میشه؟ آیا رفتن به مراکز پرورش کودک پیش از دبستان ضرورت داره؟ چه رویکردهای تربیتی ای کارامده؟ اصلا فرق این رویکرد ها با همدیگه چیه؟ کدوم مراکز کودک با رویکرد و روش تربیتی مناسب تری کار میکنن؟ آیا والدین هم لازمه این رویکرد ها رو بشناسن؟ چطوری میشه روش های تربیتی نوین رو توی خونه پیاده کرد؟ این رویکرد ها تا چه اندازه تاثیر گذارن؟ اگر کودک در سنین پیش از دبستان با چنین رویکرد هایی بزرگ بشه و بعد که وارد مدرسه شد، اونجا رویکردشون متفاوت باشه چی میشه؟ و صدها سوال مشابه دیگه…
اگر فرزندی دارین و یا برنامتون اینه که داشته باشین احتمالا الان یه عالمه سوال توی ذهنتون بیدار شده و منتظرین که جواب سوالای بالا رو بشنوین.
همینطوره؟ راحت باشین! لبخند بزنین!
من در این صفحه سعی دارم با استفاده از منابع معتبر و به صورت ساده و کاربردی به دغدغه های شما پاسخ بدم.