کی اسباب بازی رو انتخاب کنه

این روزا که قدرت خرید پایین اومده، انتخاب اسباب بازی یکی از دغدغه های مامان باباهاست، از طرفی گاهی میبینیم کودک فقط تمایل به خرید اسباب بازی های مشابه و محدودی داره و یا چیزهایی رو انتخاب میکنه که وقتی میاد خونه باهاشون بازی نمیکنه، تو این شرایط لازمه با راهکارهایی علایق کودک رو محک بزنیم و بهش کمک کنیم که چیزی رو انتخاب کنه که دوست داره باهاش بازی کنه و برای خودش سرگرم کننده است و فرصت هایی رو ایجاد کنیم که با اسباب بازی های مشابهی که گرفته بازی های متفاوتی رو تجربه کنه، در اینباره توی پست های بعد بیشتر براتون میگم. 🌱پ

اسباب بازی ابزاری موثر در رشد و پرورش کودکه
توی این پست قراره ببینیم که انتخاب اسباب بازی توسط والدین انجام شه یا کودک؟

درسته که شاید ما به عنوان والد بتونیم تشخیص بدیم که چه وسیله ای جنبه های بیشتری از رشد رو تقویت میکنه و چه وسیله هایی خلاقیت و یا کاوش کودک رو تحریک میکنه.

اما وقتی کودک خودش وسیله ای رو انتخاب میکنه عزت نفسش بالا میره، احساس ارزشمند بودن و حرمت میکنه و فرصت خوبیه که مفهوم انتخاب کردن رو تجربه کنه.

ما میتونیم توی موقعیت خرید به کودک کمک کنیم که از بین چنتا گزینه ی دوست داشتنیش با از دست دادنه بقیه‌ی گزینه ها یکیو بدست بیاره.

با فرض اینکه شما درباره‌ی ساحت های رشد کودکتون و اسباب بازی های مناسب برای سنش آگاهی دارید، چنتا راه وجود داره که همزمان علایق کودک و حس نیاز شما در خرید وسایل بازی مشخص رو در نظر بگیریم.

یکیش اینه که شما از کودک میخواین که بین چند گزینه که مورد نظر شماست دست به انتخاب بزنه، اینطوری هرکدوم رو که برداره از نظر شما هم کارامده.

یه راهه دیگه اینه که مثلا اگه شما فکر میکنین جای گل رس در وسایل کودکتون خالیه اون رو به عنوان هدیه بخرید و در انتخاب اسباب بازی کودک رو آزاد بذارین.

یه پیشنهاد هم اینه که درباره‌ی وسایلی که فکر میکنین کارایی داره از پیش با کودک گفت‌و‌گو کنین، تا هم ببینید به اون بازی علاقه داره؟ و هم از قبل تصمیم بگیره و در خرید هم انتخاب بین بسته بندی های اون کالا رو به عهدی اون بذارین.

مثلا درباره ی مثال گل رس، میتونین قبل خرید به کودک درباره‌ی مجسمه سازی اطلاعاتی بدین، با هم تصاویر مرتبط ببینید و بازی خیالی سفالگری انجام بدین بعد که دیدین خوش میگذره به خرید برین!

خانه
آموزش
آزمون‌ها
جستجو